Gezonde aandacht voor jezelf

Workshop Voeding, Vitamines, gezonde maaltijdenWorkshop Vitamines en Maaltijden, zondag 3 mrt 2019

In deze workshop gaan de het hebben over de microvoedingsstoffen Vitamines. Verder gaan we aan de slag met maaltijden. Hoe kunnen we een bestaand recept gezonder maken en wat eet je in een restaurant.

Geef je op bij Hella: hella@happybody4u.nl of bel mij op 06 10 468 987

Wat leer je in deze workshop:

1) Je wilt een gezonde maaltijd op tafel brengen waarbij je probeert zo volledig mogelijk de vitamines binnen te krijgen. Maar in welke groente zit nu wat? Zitten er wel vitamines in een komkommer, of is het alleen maar water. Welke groente heb ik het meest aan in de winter en welke in de zomer. Of maakt dat niet uit...

Ik wil minder vlees gaan eten. Moet ik dan vitamine B12 bijslikken of is dat niet nodig.

2) Je hebt een leuk recept gezien maar twijfelt of er niet te veel calorieën in zitten. Want daar wil je toch wel graag een beetje op letten. Hoe kun je dat recept zo aanpassen dat je zeker weet dat het gezond is en niet te calorierijk.

3) Je gaat regelmatig (of af en toe) buitenshuis eten maar beseft dat altijd frites nemen niet de gezondste keuze is. Wat is wel een gezonde keuze. Zijn de salades stiekem ook vet?

Op deze vragen krijg je antwoord in de workshop. Eerst wat theoretische kennis over vitamines en dan zelf aan de slag! Leuk en Leerzaam!

Graag tot 3 februari!

Locatie: Walplantsoen 14 Wijk bij Duurstede
Tijd: 13.00 uur - 15.00 uur
Docent: Hella Biemans
Kosten: € 15,00
Aanmelden: hella@happybody4u.nl

 

groente en fruit voor gezondheid