Gezonde aandacht voor jezelf

Vacuüm-RF

Deze nieuwe schoonheidsbehandeling verstevigt en maakt de huid strakker. U kunt het vergelijken met Lipocavitatie. Met behulp van deze nieuwste RF Radio Frequentie kunnen wij ook uw huid op een veilige, rustige manier behandelen. Vacuüm Radio Frequentie, kortweg Vacuüm RF, werkt als een soort facelift, maar dan zonder chirurgische ingreep.

Wat is het effect?

Het resultaat is dat uw huid egaler, strakker en beter aanvoelt. 

Hoe werkt het in het kort?

Vacuüm RF zorgt voor al uw huidlagen, van de oppervlakkige laag (opperhuid) tot de lederhuid. Door de verhoogde temperatuur krimpen de vetcellen. Hierdoor gaat uw huid verstrakken. De warmte bevordert bovendien de bloedsomloop en zorgt dat uw afweersysteem versterkt. Afvalstoffen worden afgevoerd en spanningen verdwijnen. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen (verantwoordelijk voor huidvulling) en elastine werken weer harder.

Wat gebeurt er precies?

De hitte vergemakkelijkt de afbraak van de opgeslagen energie (triglyceriden) in de vetcellen. Hierdoor krimpen deze. De vetcellen verkleinen, waardoor de huid verstrakt en mooier oogt. Ten slotte intensiveert de mechanische vacuümtherapie de behandeling. De warmte dringt diep door en de bloedsomloop stijgt, dit bevordert het lymfestelsel. Dat is verantwoordelijk voor de afvoer van vocht en afvalstoffen.

De behandeling brengt drie processen op gang: weefselverwarming, mechanische stretch (uitrekken) en mechanische massage. Bij elk proces past een specifieke frequentie die zich op verschillende diepten van het weefsel richt, van oppervlakkige lagen van de huid tot in de lederhuid.